Chcę zaparzyć wyjątkową kawę! - 12.04.2013 WROCŁAW
Wspólnie z 92°Coffee i Etno Cafe, zapraszamy wszystkich fanów dobrej kawy z Wrocławia i okolic, na interesujące warsztaty.
Pokażemy na nich różnicę między kawą przemysłową (sklepową), a kawą
ekologiczną. Zaprezentujemy alternatywne metody parzenia kawy: V60,
Chemex, Aeropress, French Press, Syfon, obalimy nie jeden mit związany z
czarnym naparem!
W skrócie dużo parzenia, próbowania, parzenia, próbowania... :)
Ten komentarz został usunięty przez autora.
OdpowiedzUsuńWyborną kawę zaparzam sobie w specjalnym dzbanku, który kupiłam ostatnio na https://duka.com/pl/jedzenie-i-serwowanie-potraw/kawa-i-herbata. Naczynie umożliwia przyrządzenie kawy metodą przelewową, dzięki której powstały napój ma wyrazisty, bardzo delikatny smak. Polecam przygotować go każdemu miłośnikowi kawy :).
OdpowiedzUsuń