środa, 6 marca 2013

Chcę zaparzyć wyjątkową kawę! - 12.04.2013 WROCŁAW

 Wspólnie z 92°Coffee i Etno Cafe, zapraszamy wszystkich fanów dobrej kawy z Wrocławia i okolic, na interesujące warsztaty.
Pokażemy na nich różnicę między kawą przemysłową (sklepową), a kawą ekologiczną. Zaprezentujemy alternatywne metody parzenia kawy: V60, Chemex, Aeropress, French Press, Syfon, obalimy nie jeden mit związany z czarnym naparem!

W skrócie dużo parzenia, próbowania, parzenia, próbowania... :)
LINK: http://92coffee.pl/73-szkolenie-jak-zaparzyc-wyjatkowa-kawe.html

2 komentarze:

  1. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  2. Wyborną kawę zaparzam sobie w specjalnym dzbanku, który kupiłam ostatnio na https://duka.com/pl/jedzenie-i-serwowanie-potraw/kawa-i-herbata. Naczynie umożliwia przyrządzenie kawy metodą przelewową, dzięki której powstały napój ma wyrazisty, bardzo delikatny smak. Polecam przygotować go każdemu miłośnikowi kawy :).

    OdpowiedzUsuń