czwartek, 20 listopada 2014

Kawa do kwadratu #2 | filozofia espresso | Przędza | Łódź | 22.11.2014


Kolejne spotkanie z cyklu Kawa do kwadratu organizowane przez Owoce i Warzywa oraz Przędza coffee/bar, tym razem o tematyce espresso.

Artur wytłumaczy i pokaże na co zwrócić uwagę podczas pracy z kawą, by stworzyć jak najlepsze espresso. Poza rozmową na temat idealnego shota, będzie również parzył.

 Warto przyjść i od najlepszych dowiedzieć się na co zwrócić uwagę podczas pracy z kawą. 


Data: 22.11.2014
Miejsce: Przędza Coffee Bar (Dawne Fresco Cafe), 
ul. Piotrkowska 107, ŁÓDŹ
Start: 13:00

2 komentarze:

  1. Ja niestety w domu mam ekspresik z sys. thermoblock, który w połowie procesu spieniania, kiedy kontynuuje się już tylko podgrzewanie mleka zaczyna słabiej dmuchać parą, jest 10 sekund słabszej pary o

    OdpowiedzUsuń