Kolejne spotkanie z cyklu Kawa do kwadratu
organizowane przez Owoce i Warzywa oraz Przędza coffee/bar, tym razem o tematyce espresso.
Artur wytłumaczy i pokaże na co zwrócić uwagę podczas pracy z kawą, by stworzyć jak najlepsze espresso. Poza rozmową na temat idealnego shota, będzie również parzył.
Warto przyjść i od najlepszych dowiedzieć się na co zwrócić uwagę podczas pracy z kawą.
Data: 22.11.2014
Miejsce: Przędza Coffee Bar (Dawne Fresco Cafe),
Miejsce: Przędza Coffee Bar (Dawne Fresco Cafe),
ul. Piotrkowska 107, ŁÓDŹ
Start: 13:00
a
OdpowiedzUsuńJa niestety w domu mam ekspresik z sys. thermoblock, który w połowie procesu spieniania, kiedy kontynuuje się już tylko podgrzewanie mleka zaczyna słabiej dmuchać parą, jest 10 sekund słabszej pary o
OdpowiedzUsuń