W miniony weekend w naszym skromnym labie odbyły się warsztaty z
parzenia espresso. Poza technicznymi i teoretycznymi aspektami tej
szlachetnej metody parzenia usmażyliśmy sporo szocików na trzech różnych
ekspresach ciśnieniowych: La Marzocco Linea, Nuova Simonelli Oscar i
Nuova Simonelli Musica. Pokazaliśmy również zalety i wady jednego z
lepszych młynków aktualnie na rynku: Nuova Simonelli Mythos One.
Dziękujemy uczestnikom za przybycie (szczególnie tym, z dalekiego końca Polski).
Dziękujemy, jak zwykle niezastąpionemu, Tomkowi Jancie za zdjęcia!
https://www.facebook.com/TomaszJantaPhotography
Dziękujemy również Aleksandrowi z Golden Fruit/Bean Brothers za udostępnienie ekspresów Nuova Simonelii! :)
Jesteś zainteresowany/na warsztatami/szkoleniem?
napisz do nas: akademiakofeiny@gmail.com
Do zobaczenia przy kawie!
Dziękujemy również Aleksandrowi z Golden Fruit/Bean Brothers za udostępnienie ekspresów Nuova Simonelii! :)
Jesteś zainteresowany/na warsztatami/szkoleniem?
napisz do nas: akademiakofeiny@gmail.com
Do zobaczenia przy kawie!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz