Drugi dzień szkolenia za nami. Dziś w dalszym ciągu ekipa trenowała parzenie poprawnego espresso, spienianie i teksturowanie mleka, pojawiły się pierwsze wzory free pour oraz omówiliśmy alternatywne metody parzenia kawy.
Na koniec krótki test wiedzy o kawie i test praktyczny. Otwarcie tuż, tuz... więc w najbliższych dniach załoga Moko-tuff przeleje spore ilości mleka i kawy by doszlifować swoje umiejętności.
My dziękujemy za zaproszenie i możliwość przekazania wiedzy :) POWODZENIA!
PS. Ich kucharz na prawdę świetnie gotuje!
Na koniec krótki test wiedzy o kawie i test praktyczny. Otwarcie tuż, tuz... więc w najbliższych dniach załoga Moko-tuff przeleje spore ilości mleka i kawy by doszlifować swoje umiejętności.
My dziękujemy za zaproszenie i możliwość przekazania wiedzy :) POWODZENIA!
PS. Ich kucharz na prawdę świetnie gotuje!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz